vrijdag 28 mei 2010

Overnachten in Antwerpen



Weekendje Antwerpen



Tip: Kijk op BoekUwHotel.be voor de beste toeristische info over Antwerpen. Ook heel wat goedkope last minute hotel deals! Profiteer ervan!

Heb je het al gehoord? Antwerpen legt bezoekers uit Nederland de komende tijd in de watten. Bij vertrek uit de Scheldestad krijgen ze zowaar een bedankje voor hun komst en een lekkere wafel, een trendy magazine en een stuk of wat kortingsbonnen. Plus de vriendelijke uitnodiging om in 'feestmaand' december nog eens terug te komen. Waarom december? Waarom zou je als Nederlander in het midden van de winter naar luxe hotels in Antwerpen of in een hotel in Antwerpen centrum verblijven? Wel, Antwerpen blijkt dé ideale stad te zijn om eindejaarsinkopen te doen en dat wil de toeristische dienst gewoon nog eens extra in de verf zetten.

Niet alleen aan de stations maar ook aan andere verzamelpunten zal dit allemaal niet onopgemerkt voorbijgaan en zullen Nederlanders niet met rust worden gelaten. Bij alle grote parkings zal een team van Vlaamse dames de Nederlandse chauffeurs erop wijzen dat de zomer op komst is en dat Antwerpen ook in de zomerperiode dé ideale stad is om te komen bezoeken, te genieten van de vele culturele en andere attracties en natuurlijk aan shopping te doen.


De hotels in Antwerpen zijn er opnieuw klaar voor, de zomer zou van hen nu al mogen beginnen. Zowel de budget hotels Antwerp als de meer luxueuzere exemplaren brengen alles in gereedheid voor het hoogseizoen. Antwerpen is al jaren een topbestemming voor de winkelende of cultuursnuivende Nederlandse toerist, maar deze zomer wordt het nog gezelliger en sfeervoller, daar is men in ieder Antwerpen hotel rotsvast van overtuigd.

Niet alleen Nederlanders zijn natuurlijk welkom in de Rubensstad, de Modestad, de Diamantstad. Ook van over het kanaal komen jaarlijks nogal wat mensen afgezakt om in hun hotel in Antwerp Belgium een heerlijke tijd tegemoet te gaan. Antwerpen zet zijn deuren wagewijd open en dat zal de rest van Europa geweten hebben!

Als je op tijd bent, kun je genieten van heel wat hotels Antwerpen aanbiedingen, op steengoede websites als BoekUwHotel.be (of de site voor Nederland: BoekUwHotel.nl), waar je geen reserveringskosten betaalt en gewoon rechtstreeks in het hotel reserveert. Het aanbod is echt gigantisch groot, ik boek altijd mijn hôtels à Anvers met BoekUwHotel.be.

Vorig weekend in een luxe hotel in Antwerpen gelogeerd, ten gevolge van promoties hotels Antwerpen, niet via hotelspecials maar via de marktleider BoekUwHotel.be, veel goedkoper!


Geen opmerkingen: